Amb motiu de la celebració de l'any Domènech ampliem l'oferta de rutes i visites del museu programant tres visites especials centrades en la figura de l'arquitecte català.

 

 

Ruta íntima

Primer dissabte de mes:

Ruta íntima Lluís Domènech i Montaner per Canet de Mar

Ens endinsarem en els aspectes més personals de Domènech i Montaner durant les seves estades d’estiueig a Canet de Mar. En aquesta experiència visitarem la casa on va viure, la Casa Domènech i Can Rocosa; l’Ateneu de Canet, la Casa Roura i acabarem en un dels espais més íntims, el cementiri de la població, on l’arquitecte hi va dissenyar diferents panteons per a la seva família. 

 

 

Ruta Lluís i Pere Domènech

Segon dissabte de mes:

Ruta Lluís Domènech i Pere Domènech. Modernisme i modernitat a Canet de Mar

Visitarem el Canet modernista de 1900. Començarem per les obres de Lluís Domènech i Montaner -la Casa Domènech, l’Ateneu i la Casa Roura- i a continuació seguirem pel centre de la població comentant les obres del seu fill Pere Domènech i Roura -la Casa Floris, la Casa Font i la Casa Serra-, que contribueixen a vertebrar la imatge moderna del Canet d’inicis de segle XX. 

 

 

Tercer dissabte de mes:

La Casa Domènech 1919

En aquesta visita ens endinsarem en la història de la casa familiar dels Domènech Roura a través d’imatges que contextualitzaran l’època en què la família Domènech va adquirir les propietats per convertir-les posteriorment en el despatx de l’arquitecte i en l’habitatge familiar, on hi passaven llargues temporades. Seguidament visitarem els diferents espais de les dues cases i descobrirem els records que s’hi amaguen.